DSpace Repository
Utilização da asparaginase na prevenção da formação de acrilamida em café
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Dissertações Mestrado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Utilização da asparaginase na prevenção da formação de acrilamida em café
Porto, Ana Carolina Vieira
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/10890
Date:
2015-03-13
Description:
Dissertação também disponível em formato impresso, com o número de chamada CCBS MAN 2015/0004.
Show full item record
Files in this item
Name:
Dissertacao final_Ana ...
Size:
1.692Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Dissertações Mestrado
[100]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|