DSpace Repository
Desenvolvimento e caracterização físico-química e sensorial de bebidas à base de murici e taperebá
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Dissertações Mestrado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Desenvolvimento e caracterização físico-química e sensorial de bebidas à base de murici e taperebá
Aniceto, Adriana
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/10970
Date:
2017-04-05
Description:
Dissertação também disponível em formato impresso, com o número de chamada CCBS MAN 2017/0008.
Show full item record
Files in this item
Name:
Desenvolvimento e ...
Size:
2.384Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Dissertações Mestrado
[101]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|