DSpace Repository
Extração verde de torta de amêndoa: otimização, estudo em escala piloto e caracterização da fração proteica
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Teses de Doutorado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Extração verde de torta de amêndoa: otimização, estudo em escala piloto e caracterização da fração proteica
Souza, Thaiza Serrano Pinheiro de
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/13098
Date:
2020-03-17
Show full item record
Files in this item
Name:
Tese - Thaiza ...
Size:
2.785Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Teses de Doutorado
[22]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|