DSpace Repository
Aproveitamento de resíduos vegetais na produção de sagu: elaboração, caracterização e diferentes métodos de preparo
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Dissertações Mestrado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Aproveitamento de resíduos vegetais na produção de sagu: elaboração, caracterização e diferentes métodos de preparo
Silva, Anna Carolina Alves Gomes da Silva e
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/13358
Date:
2022-02-23
Show full item record
Files in this item
Name:
Dissertacao-SAGU_ ...
Size:
1.538Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Dissertações Mestrado
[100]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|