DSpace Repository
Caracterização do perfil proteico de trigo comum em função da aptidão tecnológica do grão: uma abordagem proteômica
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Teses de Doutorado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterização do perfil proteico de trigo comum em função da aptidão tecnológica do grão: uma abordagem proteômica
Victorio, Verônica Cristina Mayrinck
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/13405
Date:
2022-04-19
Show full item record
Files in this item
Name:
Veronica_Mayrinck ...
Size:
7.992Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Teses de Doutorado
[22]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|