DSpace Repository
Observações sobre o impacto do processamento de alimentos nos perfis proteicos e alergênicos de produtos à base de trigo: um estudo proteômico
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Teses de Doutorado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Observações sobre o impacto do processamento de alimentos nos perfis proteicos e alergênicos de produtos à base de trigo: um estudo proteômico
Alves, Thais de Oliveira
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/13866
Date:
2023-06-16
Description:
Conteúdo liberado parcialmente pelo autor.
Show full item record
Files in this item
Name:
Tese - Thais de ...
Size:
1.422Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Teses de Doutorado
[22]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|