DSpace Repository
Determinação de marcadores de adulteração em café torrado e moído por cromatografia líquida de alta eficiência
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Dissertações Mestrado
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Determinação de marcadores de adulteração em café torrado e moído por cromatografia líquida de alta eficiência
Silva, Lúcia Hulda de Sena
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/13973
Date:
2023-10-24
Show full item record
Files in this item
Name:
Dissertação de ...
Size:
1.318Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Dissertações Mestrado
[101]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|