DSpace Repository
O impacto do consumo de proteínas no controle dos sintomas de pacientes em tratamento para doença de Parkinson: uma revisão integrativa
Login
DSpace Home
→
Centro de Ciências Biológicas e da Saúde (CCBS)
→
Nutrição
→
NUTR - Trabalhos de Conclusão de Curso - Graduação
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
O impacto do consumo de proteínas no controle dos sintomas de pacientes em tratamento para doença de Parkinson: uma revisão integrativa
Lopes, Beatriz Moreira Guimarães
URI:
http://hdl.handle.net/unirio/14179
Date:
2024-06-17
Show full item record
Files in this item
Name:
TCC BEATRIZ MOREIRA ...
Size:
285.8Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
NUTR - Trabalhos de Conclusão de Curso - Graduação
[40]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
|
|